Karten op Tenerife

Karten voor de kick

Ruik het hete asfalt tijdens een wedstrijdje op de kartbaan. Laag zittend bij de grond, haal je je voorligger in. Neem je de binnenbocht zo scherp mogelijk. En bereik snelheden, die alleen op de autoweg mogen. Kortom: huur een kart en leef je eens lekker uit.

Kinderen en volwassenen
Aan alle leeftijden is gedacht. Voor volwassenen is er een senior circuit. Voor de kinderen een junior circuit. De allerkleinsten onder de 5 jaar mogen op een nog specialere baan. De kart, het beschermingsmateriaal en de maximum snelheid zijn aangepast aan leeftijd en lengte. Test je rijvaardigheid en verbreek baanrecords.

Veiligheid op No.1
Snelheid en veiligheid gaan prima samen. Als iedereen zich aan de regels houdt, weet wat die moet doen en het racemateriaal op en top in orde is, is karten veilige sport met een lekker competitief randje. Voordat je in je kart stapt, krijg je een goede instructie en kleine training van ervaren personeel. Speciale beschermende kleding en helm zijn verplicht en zijn bij de prijs inbegrepen. En houd je aan de verkeersregels van het kartcircuit, omgangsregels en afspraken. Klaar voor de start? Go!

Reserveren en prijzen
Wil je karten? Reserveer dan altijd van te voren. Tijden en prijzen zijn afhankelijk van onder andere de baan, gewenste snelheid, is het weekend of een doordeweekse middag en welke heat kies je. Veel plezier met het verbreken van je eigen snelheidsrecord.

Karten op Tenerife
Kartbaan

Tenerife top 3


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...