Activiteiten op Tenerife

Wat je ook verwacht van een zonvakantie, je vindt het op Tenerife. Tropische palmen aan zonnige zandstranden grenzend aan helder oceaanwater. Dat smeekt om een frisse duik. Zoek je afwisseling en wil je meer zien en doen op Tenerife? Het grootste Canarische eiland biedt je naast dat alles vele actieve, sportieve of magische mogelijkheden op en rond dit grootste Canarische eiland.

In, over en hoog boven de oceaan
Verwonder en vermaak je in het waterpark Siam Park Tenerife. Voel je weer kind in een wonderlijke Thaise waterwereld vol magie, actie, verrassingen en snelheid. Zwem, duik, zie en kom boven. Of ga waterski├źnd de zee over en voel de wind in je haren en hoor de waterspatten rond je oren. Wil je een blik werpen op Tenerife en Atlantische Oceaan vanaf grote hoogte? Daag jezelf uit en probeer of parasailing iets voor je is.

Kies voor Segway of kart
Heb je zin in een dagje binnenland? Verken Tenerife op de Segway. Ga mee met een gids, die je meeneemt naar de mooiste plekken van het eiland. De relaxte en soepele Segway tour is voor jong en oud. Een fiets huren kan ook. Liever racen op heet asfalt? Maak snelheid op de kartbaan. Stuur je kart als eerste over de finish in een toptijd.


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...