Over ons

Over onze website

Ons eerste tripje naar Tenerife was in 2006, sindsdien zijn wij er al meerdere malen teruggeweest. De diversiteit van het eiland(met vulkanen en mooie natuur), het aangename klimaat(het is altijd lekker weer) en de aangename hotels spreken ons erg aan. Om deze redenen zijn wij de afgelopen jaren steeds meer verliefd geworden op Tenerife. Wij zijn in 2016 daarom als groot liefhebbers van Tenerife begonnen met Lastminute-Tenerife.be. Wij willen het met onze website een stuk eenvoudiger maken om een leuke last minute te vinden naar dit geweldige eiland ten zuiden van Spanje.

Als webdesigner en online marketeer als job was het al een snel gemaakte keuze om een mooie website te maken over dit eiland. Op onze website lees je meer over wat je allemaal kunt doen en zien op het eiland, vind je een overzicht met de meest gekozen hotels voor een leuke vakantie op Tenerife en plaatsen wij regelmatig de scherpste last minute deals. We hopen dat je iets aan de informatie hebt! Like ons ook op Facebook.

Heb je een vraag over de website? Of tips nodig over jouw last minute naar Tenerife? Neem gerust contact met ons op via onze contact pagina.

Lastminute-Tenerife.be logo

Tenerife top 3


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...