vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf 199,-

Zonvakantie Tenerife - Het eiland van de eeuwige lente

Voel de warme zon op je huid. Vier een zonvakantie op Tenerife. Op dit grootste Canarische eiland straalt bijna elke dag het hele jaar rond de zon. De perfecte ligging van dit Spaanse vulkanische eiland in de Atlantische Oceaan, ruim 300 kilometer voor de Marokkaanse kust, zorgt voor een mild klimaat. Kom naar Tenerife voor een vakantie in de zon op een van de vele goudgele zandstranden en zwarte lavastranden.

Vergelijk alle zonvakanties naar Tenerife


informatie

Waarom een zonvakantie naar Tenerife?

  • Geniet van de heerlijke zon op Tenerife
  • Ideaal voor een last minute vakantie
  • Geniet van de leuke winkeltjes en restaurantjes

Zonvakantie Tenerife - Informatie

info

Het weer in Tenerife

Tenerife biedt je gegarandeerd die welverdiende verwarmende zonvakantie. In de winter daalt de temperatuur amper onder de 20 ⁰C. In de zomer zorgt de passaatwind voor de nodige verkoeling tot circa 25⁰C. Het zuidwestelijke en noordoostelijke deel van Tenerife verschillen van elkaar van temperatuur, neerslag en natuur. Maar de Spaanse nachten hier zijn aangenaam zwoel. Tenerife heet niet voor niets ‘het eiland van de eeuwige lente’.

activiteiten

Activiteiten

De feestende vakantieganger gaat naar Playa de las Américas gelegen in het zuidwesten van Tenerife. Deze stad staat namelijk in het teken van vermaak en telt dan ook de meeste hotels van het hele eiland. Ideaal voor een last minute want het aanbod is eindeloos. Je vindt al last minute reizen voor vijfhonderd euro voor logies tot zeshonderd euro voor een all inclusive vakantie. De discotheken op Veronicas Strip zorgen voor een bruisend nachtleven dat vooral populair is onder jongeren, maar ook voor gezinnen is er genoeg te beleven zoals winkeltjes en restaurants. Deze plek is niet voor niets het meest druk bezocht.

Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...