Last minute Los Cristianos

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf 299,-

Authenticiteit in Los Cristianos

Een van de oudste badplaatsen in Tenerife is Los Cristianos. In tegenstelling tot sommige andere badplaatsen kent deze wel een historische kern waar nog iets van het oude leven is te zien. Hier is er minder aanbod van hotels en appartementen, maar last minute reizen zijn er gelukkig altijd dus ook hier. Een appartement boek je al tussen de tweehonderd en driehonderd euro als je last minute vertrekt naar deze kustplaats. Bij gebrek aan een echt nachtleven is Los Cristianos een rustige plaats en met name geschikt voor jonge gezinnen. Vanuit de vissershaven vertrekken veerboten naar de andere Canarische Eilanden.

Vergelijk alle hotels in Los Cristianos


Los Cristianos - Informatie

informatie

Authentiek Tenerife

Een van de oudste badplaatsen in Tenerife is Los Cristianos. In tegenstelling tot sommige andere badplaatsen kent deze wel een historische kern waar nog iets van het oude leven is te zien. Helaas is een groot deel van de oorspronkelijke bewoners verjaagd door het toenemende toerisme. Bij gebrek aan een echt nachtleven is Los Cristianos een rustige plaats en met name geschikt voor jonge gezinnen. Feesten kan in het naastgelegen Playa de las Américas. Vanuit de vissershaven vertrekken veerboten naar de andere Canarische Eilanden.

informatie

Playa de las Vista

De badplaats Los Cristianos is met name populair om zijn grote gele strand Playa de las Vista. Ondanks dat het een druk bezochte plek is, voelt het vanwege de grote van het strand niet druk aan. Hier is de zee vaak iets rustiger en daarom fijner om te zwemmen en het strand loopt geleidelijk af in het water. Het strand loopt over in die van Playa de las Américas aan de ene kant en Costa Adeje aan de andere zijde.

Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...