Vulkanen, stranden, grotten & een verrassend binnenland!

Bewonder tijdens je zonvakantie eens de verrassende Spaanse culturele en natuurlijke bezienswaardigheden op Tenerife. Bekijk de Piramides van Güímar en bezoek het geologische museum. Ga samen met een gids op ontdekkingstocht in de vulkanische windgrot Cueva del Viento. De lavatunnel waarin dieren en planten zich de afgelopen duizenden jaren aanpasten aan het duister en de koelte in het lavagebergte.

Nationaal Park en vulkaan El Teide
In het Nationaal Park El Teide maak je kennis met een maanlandschap op aarde. Hier zie je grijszwart vulkaanlandschap afgewisseld met de kleuren terracotta, groen en blauw in vele schakeringen, weelderig plantengroen en kleurige exotische bloemen.
Vullkaan El Teide is dé eye catcher van Tenerife en staat symbool voor de Canarische Eilanden. Bekijk de prettig dominant aanwezige en allerhoogste Spaanse vulkaanberg El Teide van dichtbij tijdens een wandeltocht of vanuit de kabelbaan.

Zee, strand en verrassend binnenland
Geniet van behalve zee en strand dus ook van de wonderlijke natuur, het vulkanische landschap en de eeuwenoude cultuur op Tenerife. Trek erop uit naar het verrassende binnenland van Tenerife.


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...