Last minute Costa Adeje

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf 299,-

Geen massatoerisme in Costa Adeje

Terwijl in Playa de Las Américas het massatoerisme alsmaar toeneemt, richt Costa Adeje zich op een ander segment. Hier zijn ze in de jaren negentig mee begonnen en inmiddels is de badplaats een populaire bestemming geworden. Met luxe Riu hotels en winkelcentra behoort deze kustplaats tot het hogere prijssegment van het eiland. Daarmee heeft Costa Adeje een eigen toeristenstroom gecreëerd en goedkope geldschieters weten tegen te houden. Wie wil genieten van een vakantie in luxe zal hier aan zijn trekken komen. Winkelen kan in deze badplaats volop met maar liefst drie winkelcentra die zich met luxe merken voor toeristen met veel geld.

Vergelijk alle hotels in Costa Adeje


Costa Adeje - Informatie

informatie

Luxe aan de kust

Het mooiste strand in deze badplaats is de Playa del Duque met zijn brede gele strand. Ook vanuit andere plaatsen komen gasten naar dit strand vanwege de ligging aan de zuidkust. Bovendien is er de wandelpromenade die een deel van de stranden met elkaar verbindt. Zwemmen is er helaas niet altijd mogelijk vanwege de sterke stroming. Het strand wordt omringd door het luxe Bahia El Duque hotel en winkelcentrum Mirador. In dit winkelcentrum is het ’s avonds goed vertoeven in één van de vele restaurants.

informatie

Costa Adeje

Terwijl in Playa de Las Américas het massatoerisme alsmaar toeneemt, richt Costa Adeje zich op de luxe toerist. Hier kom je tot rust en ervaar je luxe in de grote winkelcentra. Costa Adeje behoort tot het hogere prijssegment van het eiland. Een vakantie naar deze badplaats hoeft echter niet duur te zijn. Wie op korte termijn vertrekt kan met een last minute voor een prijs van nog geen vijfhonderd euro al een vijfsterren hotel aan de kust boeken. Voor een prijs tussen de driehonderd en vierhonderd euro boek je in die regio de beste appartementen. Zo wordt luxe ineens voor iedereen betaalbaar.

Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...