Last minute Playa de las Americas

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
prijs al vanaf 299,-

Boek snel voor eindeloos vermaak voor jong en oud

De feestende vakantieganger gaat naar Playa de las Américas gelegen in het zuidwesten van Tenerife. Deze stad staat namelijk in het teken van vermaak en telt dan ook de meeste hotels van het hele eiland. Ideaal voor een last minute want het aanbod is eindeloos. Je vindt al last minute reizen voor vijfhonderd euro voor logies tot zeshonderd euro voor een all inclusive vakantie. De discotheken op Veronicas Strip zorgen voor een bruisend nachtleven dat vooral populair is onder jongeren, maar ook voor gezinnen is er genoeg te beleven zoals winkeltjes en restaurants. Deze plek is niet voor niets het meest druk bezocht.

Vergelijk alle hotels in Playa de las Américas


Playa de las Américas - Informatie

informatie

Feesteiland Tenerife

De feestende vakantieganger gaat naar Playa de las Américas gelegen in het zuidwesten van Tenerife. Deze geheel ontworpen stad staat namelijk in het teken van hotels, appartementen, restaurants en de clubs. Deze zijn in korte tijd uit de grond gestampt voor het massatoerisme. De discotheken op Veronicas Strip zorgen voor een bruisend nachtleven die vooral populair is onder jongeren. Het is de drukst bezochte badplaats van Tenerife, maar heeft helaas geen authentieke kenmerken. Wel is er een kilometerslange wandelpromenade die de stranden van omliggende badplaatsen met elkaar verbindt. Langs deze promenade zijn ook eettentjes en terrassen waar voorbijgangers wat kunnen eten en drinken tijdens een wandeling.

informatie

Zand en lava

Playa de las Américas kent brede zandstranden en een hoop watersportactiviteiten. De stranden langs de kust van Tenerife gaan naadloos in elkaar over. Afhankelijk van waar je eigen hotel zich bevindt, is het de moeite om af en toe verder te lopen. Dit kan heel handig via de wandelpromenade die bijvoorbeeld bij de mooie stranden van Playa del Duque, een geel zandstrand en Playa del Fañabé, een lavastrand uitkomen. Dit zijn twee van de mooiste en meest bezochte stranden van de regio.

Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...