Last minute Golf del Sur

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf 299,-

Het groene golfparadijs

Als je als toerist de enorme drukte wilt vermijden op Tenerife is Golf del Sur een aanrader. Het is een relatief nieuwe badplaats waar rust en ontspanning nog voorop staan. Een van de belangrijkste trekpleisters in deze regio is golf. Het aantal accommodaties in deze regio is beperkt en wordt vaak gecombineerd in speciale reizen gericht op golf. Zo bestaan er zelfs last minute golf-vakanties waar prijzen kunnen oplopen tot duizend euro voor een complete vakantie. Vanwege de uitgestrekte groene velden en het ultieme klimaat een ideale plek om de sport te beoefenen. Wie goed zoekt tussen de prijsvechters vindt echter al een hotel voor driehonderd euro.

Vergelijk alle hotels in Gol del Sur


Golf del Sur - Informatie

informatie

Het groene golfparadijs

Als je als toerist de enorme drukte wilt vermijden op Tenerife is Golf del Sur een aanrader. Het is een relatief nieuwe badplaats waar rust en ontspanning nog voorop staan. Een van de belangrijkste trekpleisters in deze regio is golf. Vanwege de uitgestrekte groene velden en het ultieme klimaat een ideale plek om de sport te beoefenen. Toch is er ook genoeg vermaak voor toeristen met een boulevard voorzien van bars, restaurants en winkels. Deze boulevard verbindt Golf del Sur met de plaats San Blas. Ook zijn er in de omgeving mogelijkheden voor watersport en andere vormen van ontspanning zoals spa’s.

informatie

Vissersdorp aan de haven

Golf del Sur staat niet echt bekend om zijn stranden maar maakt dat goed met zijn groene omgeving. Het strand in deze gebieden zijn een combinatie van grind en zand. Het pittoreske vissersplaats Los Abrigos is vanuit Golf del Sur makkelijk te bereiken met de auto. Hier heb je een mooi uitzicht op de zee met daarin de vissersboten. In deze kleine vissershaven is er ook een nabijgelegen klein strandje en geniet je natuurlijk van verse vis in één van de visrestaurants.

Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...