Segway tour Tenerife

Segway tour de Tenerife

Maak een hippe Segway tour Tenerife met gids en verken het zuiden van Tenerife op twee wielen. Rechtopstaand, met wapperende haren, de zon op je gezicht tour je comfortabel en in een gestaag tempo op een Segway het eiland rond. Voor iedereen een unieke ervaring.

Veilig voor jong en oud
Ben je jong of niet meer zo jong? Een ervaren rijder of niet? De Segway tour Tenerife is een unieke belevenis en geschikt voor iedereen. Dus ook een perfecte activiteit voor gezinnen met jongere kinderen. Rijden op een Segway is veilig, eenvoudig en snel te leren. Na een korte instructie en proefritje ben je, voor je het weet, al veilig op weg met de Segway naar de mooiste plekjes van het zuidelijke deel van Tenerife.

Playa de las Americas start- en eindpunt
De Segways en de gids staan na reservering voor je klaar. Het start- en eindpunt van de Segway tour is hetzelfde: Playa de Las Americas. De gids leidt je langs de beste, mooiste en interessantse plekken aan de zuidkant van Tenerife. Langs de kuststrook van Playa de las Americas en Los Cristianos rijd je ontspannen tussen afwisselend landschap, kleurrijke natuur met zicht op de Atlantische Oceaan in de warmte van uitbundig stralende zon.
Je kan kiezen uit drie tours. De kortste tour duurt 45 minuten. Wil je langer genieten en meer van het eiland Tenerife zien? Boek dan een de Segway tour Tenerife van 1 of 2 uur.

Duurzaam touren op de Segway
De Segway is duurzaam. Je rijdt compleet elektrisch en C02-uitstootvrij over het eiland over. Zo geniet je nog eens extra van de natuur. De Segway is ook veilig door de dynamische stabilisatie, waardoor die zichzelf in evenwicht houdt. Je rijdt ontspannen met oog voor de omgeving en vergezichten.

Segway tour Tenerife
Segway

Tenerife top 3


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...