Waterpark Siam Park Tenerife

Wonderlijk Waterpark Siam Park Tenerife

Beleef je meest bizarre en wonderlijkste wateravontuur in het Waterpark Siam Park Tenerif bij Costa Adeje. De vele spectaculaire attracties, verpakt in Thaise stijl, zijn ongeëvenaard en verbreken heel wat wereldrecords. Je bent uren zoet tussen vuurspuwende draken, groene parken en Thaise tempels. In Waterpark Siam Park Tenerife speelt leeftijd geen rol. Word weer even kind. Gedraag je even volwassen.

Glijbanen en tunnels in superformaat
Durf jij van de Tower of Power? Ervaar hoe het voelt om een vrije val van bijna 30 meter te maken. En zoef vervolgens via een glijbaan door een wonderlijk aquarium vol haaien, roggen en exotische vissen. Niet spannend genoeg? Probeer dan de Singha. Misschien bereik jij wel de snelheid van 18 meter per seconde op deze waterglijbaan met vier trechters. Maar het kan nóg spannender maar gelukkig ook minder snel, van minder grote hoogtes en ietsje minder spectaculair.

Zwemmen, dobberen en strand
In Siam Beach en The Wave Palace vind je wit zandstrand om loom op te luieren. Maar dat mag je natuurlijk pas na een duik in de 3 meter hoge golven. De hoogste kunstmatige golven van de hele wereld. Of lijkt je ‘gewoon een half uurtje lekker dobberen’, hangend in je luchtband, op de Lazy Mai Thai River een fijnere manier om tot ontspanning te komen?

Waterspeelplaats voor kinderen
In The Lost City kunnen kinderen zich uren, waarschijnlijk wel dagenlang, vermaken met meer dan 120 activiteiten. Een heuse waterspeelplaats voor kinderen én ouders, natuurlijk.
Nu je op Tenerife vakantie viert, mag je de kans om Waterpark Siam Park Tenerife te ervaren niet laten schieten.

Waterpark Siam Park Tenerife bootje
Waterpark Siam Park Tenerife gebouw

Tenerife top 3


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...