Watersporten in Tenerife

Spectaculaire watersport op Tenerife

Kan je je vakantie op Tenerife vol zon, zee en strand voorstellen zonder watersport? Nee, onmogelijk. Is zwemmen, roeien of surfen je te gewoon? Misschien is jetskiën, parasailing of flyboarden iets voor jou. Tenerife heeft je heel wat watersportmogelijkheden en uitdaging te bieden. Op verschillende locaties op heel Tenerife kan je watersporten, materiaal huren en watersportactiviteiten boeken. Lekker actief bezig zijn op en rond het water. Verleg je grenzen. Doe iets nieuws. Voel de adrenaline. Of ontspan.

Jetskiën
Bestuur zelf een jetski. Doe mee met een jetski safari langs de kust. Scheer over het water met bij Playa el Duque Beach, Fañabe, Torviscas Beach en Las Americas. Natuurlijk op veilige afstand van zwemwater. Wil je een jetski huren of meedoen met een groepsactiviteit? Dan moet je minstens 18 jaar zijn.

Parasailing
Vlieg op wel 50 meter hoogte aan een parachute langs de kusten van Tenerife en geniet van het fantastische uitzicht op de vulkanen en gevarieerde natuur van de Canarische eilanden.
Voortgetrokken door een krachtige en snelle boot, voel je de ultieme vrijheid in de lucht.

Flyboarden
De nieuwste rage in de watersport: Flyboarden. Een paar jet laarzen, hand held stabilisatoren en een hele sterke waterstraal zorgen er voor dat je je de nieuwste James Bond waant hoog boven het wateroppervlakte in volle vaart vooruit. Zet jij de trend door? Het levert in ieder geval unieke vakantiefoto’s van je op.

Stand up Paddle
Wordt al het voorgaande gemotoriseerde sportieve geweld je te veel? Huur dan gewoon een Stand up Paddle. Lekker simpel en back to basic. Terug van weggeweest en wereldwijd winnend aan populariteit. Relaxt je eigen tempo bepalen, al peddelend drijvend op een simpel board.

En nog veel veel meer watersport
Vergeet je niet te informeren naar the Fly Fish, kajakken, wake boarden, snorkelen, duiken en the Banana? Je kan ook uit pakketten van meerdere watersportactiviteiten kiezen voor één bedrag. Kies bijvoorbeeld voor het combinatiepakket Parascending, FlyFish en de Jet Ski 1 uur Safari. Er is zo veel te doen op Tenerife. Je komt nog tijd te kort.

Watersporten in Tenerife bootje
Watersporten in Tenerife

Tenerife top 3


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...