Tjingo

De onafhankelijke reisonderneming Tjingo werd in 2005 gestart onder de naam Vakantiekaart en vanaf 2009 onder de naam Tjingo. Een team van medewerkers afkomstig uit de reisbranche staat dagelijks klaar om te helpen de perfecte reis te vinden.
Op de website van Tjingo worden alleen de goedkoopste reizen aangeboden. Het bedrijf vergelijkt voor de klant de verschillende reizen bij touroperators en kiest vervolgens alleen de goedkoopste uit.

Door het weghalen van administratiekosten zijn klanten die via Tjingo boeken, goedkoper uit dan bij de touroperator zelf. Op deze manier hoeft de klant zelf niet meer uit te zoeken waar ze de beste prijs kunnen krijgen. Het concept van Tjingo is dan ook: de klant krijgt dezelfde reis, maar wel voor de beste prijs en service. Tjingo werkt alleen met bij de ANVR/SGR aangesloten reisorganisaties waardoor ze altijd kunnen helpen mocht er iets mis gaan. Ook met klachten zet het team zich in voor de klant.

informatie

Waarom Tjingo?

  • Uitstekende service naar de klanten
  • De reisaanbieder biedt altijd de leukste & goedkoopste reizen aan
  • Geen administratiekosten, waardoor je altijd de voordeligste prijs betaald!

Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...