Playa de Troya

Gezinsstrand aan mondain Costa Adeje

Wil je naar een strand in het mondaine Costa Adeje, aan de zuidkust van Tenerife? En wil je alle voorzieningen bij de hand die je stranddag zorgeloos maken? Dan is Playa de Troya een zalig strand om van zon en de helderblauwe oceaan te genieten. Het schone strand van lavazand krijgt nog meer kleur door tropische palmbomen op de achtergrond tegen het decor van vulkanisch landschap.

Veilig strand voor jonge gezinnen
Playa de Troya is een ideaal strand voor gezinnen met kinderen. Twee maanvormige golfbrekers begrenzen dit deel van de kuststrook en bieden bescherming tegen de branding en sterke stromingen. Daarnaast ligt het strand aan een relatief rustig deel van de kust van Tenerife, de zuidkant. De kleine golven en kalme zeestromen bezorgen je ontspannen zwemplezier.

Goede voorzieningen
Bij Playa de Troya huur je eenvoudig je ligbed en parasols voor de dag. Er zijn ruim voldoende douches, kleedcabines en goede toiletvoorzieningen aanwezig.
Voor eten en drinken kan je terecht bij de vele restaurants en cafetaria’s. Bij de kraampjes dichtbij het strand koop je koele exotische drankjes, verfrissend fruit en hartige snacks.

Goede bereikbaarheid
Verblijf je ergens anders op Tenerife en heb je geen huurauto tot je beschikking? Er rijden met grote regelmaat lijnbussen en taxi’s van en naar Playa de Troya. Kom je met de auto? Houd er dan rekening mee dat Playa de Troya populair en het aantal parkeerplaatsen beperkt is.

Costa Adeje palmbomen
Costa Adeje strand

Tenerife top 3


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...