Playa del Camison

Centraal gelegen fijn klein zandstrand

Zoek je een klein maar fijn geel zandstrand om te watersporten of juist te relaxen? Dan is Playa del Camison in het zuiden van Tenerife, liggend tussen Playa de las Americas en Playa de los Crisitanos , een perfect stukje kuststrook. Voor actieve watersporters én gezinnen.

Klein strand, rustige zee
Playa del Camisón is een kunstmatig aangelegd strand. Dit kleine, 120 meter lange, strand lijkt bijna op een rond zwembad en loopt geleidelijk af naar zee. De begrenzende golfbrekers zorgen voor rustige zeestromen en kabbelende golven. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen en de zwemmer op zoek naar ontspanning. De huur van ligbedden en parasols en alle nodige faciliteiten zijn hier binnen handbereik.

Watersport
Ben je meer het type windsurfer? Buiten de golfbrekers kom jij zeer zeker aan je trekken. De wind waait stevig in het open zeegebied. Hier zijn krachtige stromingen en pittige golven. De branding is sterk. Actief watersporten? Er zijn hier genoeg faciliteiten voor de watersporter.

Centrale ligging in Playa de las Americas
De centrale ligging van Playa del Camisón in het toeristische centrum van Playa de las Americas, zorgt voor gezellige drukte op het strand. De mooie promenade met restaurants en bars doet de rest. Bij helder weer kan je vanaf de boulevard met gemak het eiland La Gomera zien liggen.

Playa de Las Americas strand
Playa de Las Americas ligstoelen

Tenerife top 3


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...