Playa Fañabé

Idyllisch lavastrand van kwaliteit

Playa Fañabé aan de chique Costa Adeje, in het zuiden van Tenerife, is een prachtig strand met fijn zwart lavazand. Een relatief rustig en idyllisch strand, waar toch een prettige dynamiek heerst. Mét een welverdiende onderscheiding voor de exceptionele kwaliteit.

Blauwe vlag voor uitmuntende kwaliteit
Playa Fañabé is onderscheiden met de Blauwe Vlag. Alleen stranden waar het water, zand en de faciliteiten, waaronder toegankelijkheid voor mindervaliden, van uitmuntende kwaliteit zijn, hebben de eer dit label te voeren. Playa Fañabé slaagde met vlag en wimpel voor de test en mag zich tot een van de beste stranden van Tenerife rekenen.

Volop watersport
Zin in snelheid en actie? Je hebt bij Playa Fañabé volop keuze op het gebied van watersport. Huur een jetski en race op volle vaart langs de lange kuststrook bij Playa Fañabé. Neem samen plaats op een bananenboot en laat je meeslepen over witte golvende schuimkoppen. Natuurlijk wel op veilige afstand van zwemmers. Of geniet van het uitzicht over de Costa Adeje en het vulkaanlandschap met rotspartijen en groene natuur tijdens het parasailen. Vanonder een parachute, vanachter een speedboot, hangend in de lucht en de Atlantische oceaan ver onder je voeten.

Faciliteiten voor een perfecte stranddag
Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een perfecte stranddag. Op de lange promenade kan je terecht bij de vele strandbars voor een verfrissend drankje, een verkoelend ijsje of pittige tapas. Ligbedden en parasols zijn te huur en je hebt de beschikking over prima douches en toiletten.

playa fanabe strand
playa fanabe zee

Tenerife top 3


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...