Playa Jardin

Bruisend stadsstrand met tuin

Het langste strand van Puerto de la Cruz, aan de noordkust van Tenerife, is Playa Jardin. Een echt stadsstrand met zwart lavazand. Speciaal ontworpen voor de toerist, door de architect en kunstenaar César Manrique. Een geslaagd ontwerp: Playa Jardin werkt als een magneet op toeristen. Ervaar bruisend Playa Jardin vol gezellige drukte en vrolijke energie. En neem een verfrissende duik in het blauwe oceaanwater.

Ontworpen voor ontspanning
De weg naar het strand Playa Jardin zal je prettig verbazen. Toegang wordt geboden via een betoverende tuin. Je wandelt langs exotische bloemen en planten, langs watervallen en stenen muurtjes. Onder de indruk en totaal ontspannen arriveer je op het warme donkere zand voor een relaxte stranddag. Mét uitzicht op de vulkaan El Teide en alle faciliteiten bij de hand.

Voor elk wat wils
Playa Jardin bestaat uit drie delen: Playa del Castillo, Playa del Charcón en Playa de Punta Brava. Golfbrekers zorgen voor rustig zeewater. Voor de fanatieke surfer zijn er genoeg hoge en krachtige golven in delen buiten de golfbrekers, dichtbij de stranden.
Via de boulevard loop je makkelijk van het strand naar speeltuinen, levendige terrassen of naar een muziekoptreden. Je kan op meerdere plekken terecht voor verhuur van ligbedden en parasols, douches, kleedruimten. Voor gehandicapten en mindervaliden is een speciale entree. Eenvoudig toegang biedend tot het strand.

playa jardin palmboom
playa jardin parasols

Tenerife top 3


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...