Playa Torviscas

Ideaal vulkanisch zandstrand met kinderen

Het vulkanische zandstrand van Playa Torviscas, bij het zuidelijke Costa Adeje, is perfect voor gezinnen met kinderen. Ze vervelen zich hier geen minuut. Spelen de kinderen niet in of met water en zand, dan springen ze wel op de super verende trampolines en luchtkussens aan de rand van het gemoedelijke strand. Hebben de kinderen het naar hun zin? Dan ontspannen de ouders toch pas echt!

Comfortabele ligbedden en douches
Ligbedden en parasols meeslepen van hotel naar strand is in Playa Torviscas niet nodig. Huur bij het strand je ligbed en parasol om de warme zon languit en veilig te trotseren. Of zoek de koelte op in de gezellige strandbarretjes en restaurants onder het genot van Spaanse culinaire specialiteiten of gewoon een lekkere pittige snack.
Spoel na een lange stranddag het zweet, zand en zonnebrandmiddel van je af onder de vrij te gebruiken douches. Toiletten zijn natuurlijk ook aanwezig.

Juwelenmarkt
Breng na een lange stranddag op maandag, zeker nog even een bezoek aan de wekelijkse Juwelenmarkt in de avond. Je kan vanaf 19.00 tot 22.00 uur heerlijk struinen langs een bonte verzameling van kramen met creatieve, kleurige, chique en opvallende sieraden. Koop een juweeltje als souvenir. Een uniek aandenken aan een onvergetelijke Spaanse zonvakantie op Tenerife.

Playa Torviscas strand
Playa Torviscas zee

Tenerife top 3


Last minute deals & vakantie tips voor Tenerife

grot

Bezoek de grotten op Tenerife

Tenerife dankt zijn bestaan aan de uitbarstingen van vulkanen. Dit zie je duidelijk terug in het rotsachtige landschap van het eiland, de zwarte stranden en de ...

bergen tenerife

De leukste activiteiten tijdens een vakantie in Tenerife

Bij Tenerife denk je gelijk aan het heerlijke klimaat waar het zomer en winter warm genoeg is voor een bezoek aan het strand. Gelukkig heeft Tenerife veel meer ...